Meertalige website

Heeft u een website nodig en wilt u deze in meerdere talen? Wilt u liever alles in een keer uit handen geven? Wilt u graag dat alles voor u wordt geregeld? Zonder gedoe en zonder zorgen? Dan bent u bij Translate outside the box aan het goede adres!

Bart kan voor u de perfecte WordPress-website bouwen. En Bart, Rachel en Ellen kunnen de teksten voor u verzorgen. Allemaal natuurlijk op basis van een goed gesprek waarin u aangeeft wat het doel van de website is, hoeveel pagina’s u wilt hebben en welke inhoud gewenst is. Hoe meer wij over u en uw bedrijf weten, hoe beter de website én de teksten zullen aansluiten bij uw wensen.

Wij werken als een team, wij houden elkaar op de hoogte van de voortgang en zorgen ervoor dat de gemaakte afspraken worden gerealiseerd.

U maakt met ons de afspraken. Wij sturen u de offerte voor de website, het schrijven van de teksten en de vertalingen. Hierin staan natuurlijk ook de gemaakte afspraken zodat u weet wanneer u de eerste website tegemoet kunt zien.

Translate outside the box
Translate outside the box

Schrijven en vertalen

De teksten worden eerst allemaal door ons geschreven in het Nederlands, Engels of Spaans en laten deze door een andere expert controleren. Na goedkeuring van de website in deze taal worden de teksten naar de afgesproken talen vertaald. Elke taal wordt afzonderlijk geleverd. U krijgt telkens een paar dagen de tijd om deze te evalueren.

Wij hebben toegang tot een breed netwerk met uitstekende vertalers, elk met een eigen specialisatie. Wij zoeken voor u de juiste vertaler voor uw teksten. Wij kunnen het opzetten van uw website van begin tot einde regelen, op basis van de door u aangegeven informatie.

Wilt u een meertalige website? Wilt u dit zo makkelijk mogelijk? Wilt u graag één aanspreekpunt om alles voor u te regelen?

Neem dan contact op met Bart Roelands voor een geheel vrijblijvende afspraak en offerte.